Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Proiect tehnic de închidere si ecologizare a minei Leşu Ursului-U.P.Tarniţa, jud. Suceava

Detalii

Autor: APM Suceava,
Adăugat: 2014-07-10 12:35:39
Ultima actualizare: 2014-07-10 12:35:39

 

APM Suceava  anunta publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Suceava în cadrul procedurilor de evaluare a supra impactului asupra mediului pentru proiectul Proiect tehnic de închidere si ecologizare a minei Leşu  Ursului-U.P.Tarniţa, jud. Suceava propus a fi amplasat incom. Ostra, Crucea, Brosteni, jud. Suceava, titular ME-Direcţia Generală Resurse Minerale-SC Conversmin SA Bucureşti.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava, str. Bistritei nr.1A in zilele de luni - vineri, intre orele 8 – 15 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmsv.anpm.ro.

 Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

 Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul APM Suceava precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmsv.anpm.ro. In termen de 13 zile de la data afisarii anuntului.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.