Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 CONSTRUIRE PENTRU AMENAJARE PLATFORMA BETONATA PENTRU INSTALATIE MONOBLOC TIP SKID suprateran, cabina operator statie pe suprafata de 375 mp, teren inchiriat

Detalii

Autor: APM Suceava,
Adăugat: 2014-08-18 09:56:44
Ultima actualizare: 2014-08-18 09:56:44

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava, anunţă publicul interesat asupra  luării deciziei etapei de încadrare de către APM Suceava în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE PENTRU AMENAJARE PLATFORMA BETONATA PENTRU INSTALATIE MONOBLOC TIP SKID suprateran, cabina operator statie pe suprafata de 375 mp, teren inchiriat din Suceava, str. Cernauti, nr. 101, judetul Suceava,titular SC GASCOM LPG-CO SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava str. Bistriţei nr. 1A, în zilele de luni-vineri, intre orele 8-14 precum şi la următoarea adresă de internet : www.apmsv.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

 

Data afişării anunţului pe site:      18.08.2014

 


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.